sarabolay.blogg.se

Jag är jag och det kan ingen ändra på, lever i min etagelägenhet precis som jag vill, en blandning mellan barn, ung och vuxen med en tro att allting går och kommer att lösa sig bara man vill. Viljan övervinner allt, och de är den luften jag andas. Frågan är om här jag är nu är där jag ska vara eller är detta ännu en ny hållplats jag bara stannar på, testar gräset och andas lite ny frisk och spännande luft? Eller är detta mer än en hållplats? Att jag ens tänker tanken är läskigt men kan detta vara där jag ska vara? Här jag är meant to be? Just nu känns det som ett Ja, tror jag men jag är inte rädd för att ändra mig eller en förändring. Tvärtom.

Kära, älskade och vackra kvinnor.

Publicerad 2013-09-17 22:26:00 i Sassas Dagbok,

Kära väninnor & era väninnor. Va inte arga, frustrerande lr irriterande en dag då ett nytt spel släpps, som Tex när ett nytt GTA släpps. Vi kallar den dagen "denna". En dag som denna lik en dag som Real Madrid möter Barcelona.

Va glada, lugna & kärleksfulla. Vi ska vara lika glada som de motsatta könet idag om inte gladare. Idag, en dag som denna kära kvinnor ska vi le och vara glada. Idag har vi makten, idag styr vi svea rike.
Nu vet jag att ni läser detta och inte förstår någonting, så jag ska förklara. För..

..om du har en pojkvän som du tkr är ute & dräller/festar/är uteför mkt på icke kamerabevakande områden där du inte kan se vad han gör (=en pojkvän du inte litar på) SÅ har du nu han inne på rummet, helt kontrollerat läge, avspärrat från yttre påverkan såsom megan fox kopior & uppmärksamhets kåta, lömska brudar, öl/sprit lr varför inte nämna som exempel hans "nära-och-jätte- bra-tjejkompis-som-bara-är-en-snäll-vän-som-bara-råkar-ha-kupa-80D-och-silikon-rattar-och-sån-där-sjukt-tight-kropp-som-man-bara-googlar". Han är nu säkrare än om han satt i isoleringscell så why u mad sis?

.. dejtar eller är intresserad av någon men du vill veta om han är en "bra kille/prince charmig/pojkvänsmaterial" (=de man googlar, ser på film, läser om i veckorevyn lr de i drömmen som rest land å rike, krigat, bestigit berg & gått genom terräng för dig men ändå konstigt nog kmmr fram & luktar parfym, nyduschade & på en skinande vit häst.. inte ens några blåmärken lr blodspår alls.. mkt konstigt.. IAF så är det idag du kan få reda på de, just idag, en dag som denna! Bjud ut han på en heldags dejt (om ni kommer befinna er i stan så gå gärna förbi så många reklamskyltar för GTA som möjligt så ler du medans ni passerar. Lr SÅ ringer du han och har ett långt-flera-timmars samtal som inte kan brytas för "du behöver han nu, du behöver prata, du behöver tröst, du behöver hans tid nu idag.. Du får alltså reda på om han är "en bra kille", bättre dag än alla andra dagar så why u mad sis?

.. du är singel eller för att översätta (= haft otur med kärlek eller inte haft kärlek alls, hatar allt som har med kärlek att göra och tänker aldrig i livet skaffa pojkvän och "bli en tråkig jävel som sviker polarna, bara är hemma, går upp i vikt för de enda man gör är att kolla på töntiga jävla bögfilmer, käka fetto-chips å ligga och mysa i någon jävla påhittad sked-possition eller fjolla runt och tro man blivit ett jävla f***ing ZOO "jag har fjärilar i magen". Du vägrar bli "sån" så du är singel för de rockar fett, göra va du vill "kbk, kör bah köööör brudar, singel ladies bah yolo", palla killar lixom?? de e bah svin så vi går ut å super oss fulla tills vi står efter stängning & lipar utanför donken 05.00 "han svarar inte när ja ringer!!!" du har ju bara ring typ 58 ggr, smsat fett smarta sms "hejdå-sms", typ "jag skiter i dig nu!! f**k u" "du hade din chans! goodbye!!!" så avrundar du med en stor XL-nattmeny-extraallt-takeaway hem till sängen ensam såklart för du singel baby så du får plats för mat och du kan sträcka på dig hur mycket du vill! Så jävla skönt!! De sista du vill är att ha pojkvän som dina vänner men ändå rätt trist att de har så lite tid att ses.. SÅ idag, en dag som denna du ringa varenda jävel som har pojkvän & alla kan ses, alla har tid, alla kan hänga me dig!! So why u mad sis?

Så kära, älskade, vackra kvinnor, idag ska vi vara glada, nöjda & kärleksfulla. Flickvänner, ni som dejtar/intresserad av någon eller ni singlar. Spelar ingen roll brudar, dessa dagar är våra dagar. Vi ska älska dem. Så idag ler vi & alla kommande dagar som denna, vi är lyckliga & oerhört tacksamma för dessa dagar, idag i detta för nya GTA. Tack. Mer av dessa dagar vill vi ha!

MVH Sassa.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela